foto

Semjon Šigin

  • nar. 21.11.1987 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Putěšestvije v Pariž
2016 Diggery
2013 Po uši v peske

TV seriály

2019 Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Na pervyj vzgljad (S01E17)
Svoi (TV seriál)
Ukus na million (S02E07)
2015 Družina (TV seriál)
Vremja žertvy. Časť 2 (E06)
Vremja žertvy. Časť 1 (E05)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Inkassatory (S02E06)
2013 Čužoj (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Konkurenty (S02E06)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Poputnoje zadanije (S07E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky