foto

Kirill Kobzarev

  • nar. 18.7.1980
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 14.11.2015 (35 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Diggery
2015 Batalon
2013 Po uši v peske
2007 V ožidanii čuda
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi

TV seriály

2015 Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň suďi (S14E13)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Posledňaja žertva (S01E24)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něnužnyj svidětěl (S05E24)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Česť mundira (S06E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vorovskaja krov (S10E05)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Kraj obožžennych ikon (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky