foto

Jelena Korovčuk

  • nar. 7.4.1981 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ljubov po ošibke (TV film)
2016 Vojennyj fitnes (TV film)
2005 Anna
2004 Táta

TV seriály

2019 Dyldy (TV seriál)
2018 Zinka-moskvička (TV seriál)
2017 Dvojnaja lož (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Svidětěl obviněnija (S04E04)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Doktor Anna (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Skolko stoit sčastě (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
2014 Silněje suďby (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Kodex česti (TV seriál)
Programmist (S06E14)
2012 Bigl (TV seriál)
Naslednik (E05)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Svobodnaja kassa (S03E22)
Pjatnickij (TV seriál)
Prestuplenije bez nakazanija (S01E28)
Advokat (TV seriál)
Černyj bumer (S08E16)
2010 Zděs kto-to jesť (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
Madonna (S02E15)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
další epizody (16)
Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)
2009 Cyganki (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Gaďuka (S01E15)
Odnaždy v Mitrofanovke (S01E14)
další epizody (16)
2006 Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky