foto

Joseph Rutten

  • nar. 5.5.1931
    The Hague, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • zem. 21.6.2006 (75 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 The Conclave
2005 Chladnokrevný Stone (TV film)
2003 Behind the Red Door
Blessings (TV film)
Touch & Go
2002 Marion Bridge
Pilotova žena (TV film)
2000 Váha vody
1998 Eb & Flo
Skutečný Howard Spitz
1997 Pit Pony (TV film)
1994 Život s Billym (TV film)
1992 Buried on Sunday
1989 George's Island
Odepřená spravedlnost

TV seriály

2003 Trailer Park Boys (TV seriál)
Where in the F**k Is Randy's Barbeque? (S03E06)
1965 Seaway (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace