foto

Vladimir Černyšov

  • nar. 17.1.1967 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cenzor
2015 Batalon
2008 Transport
2007 Leningrad
2005 Harpastum
1998 Klassik
1990 Sobačij pir

TV seriály

2020 Ochota na pevicu (TV seriál)
2019 Ljubov po kontraktu (TV seriál)
Podsudimyj (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 13 (E13)
další epizody (8)
Něvskij (TV seriál)
Poslednij architěktor (S04E27)
Děňgi rešajut (S04E24)
Gruppa rasformirovana (S04E23)
další epizody (5)
2017 Front (TV seriál)
Most (TV seriál)
Naprasnyje naděždy (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Trockij (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2016 Fantazija belych nočej (TV seriál)
Klim (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Labirint (S10E04)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Tri tovarišča (S01E65)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Raskaljonnyj perimetr (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Těň babočki (E04)
2013 Razvědčicy (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)
PPS (TV seriál)
Bomba (S02E02)
2011 Robinzon (TV seriál)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Pochiščennaja (S04E12)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Druzja (S03E10)
2006 Kadětstvo (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sektor obstrela (S01E06)
Poslednij roman korolevy (S01E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ubijstvo po receptu (S06E24)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Smjagčajuščije obstojatělstva (S02E07)
Dačnyj sezon (S02E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mjagkij prigovor (S04E10)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Machaon (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky