foto

Sergej Sobolev

  • nar. 12.11.1975 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zachránit Leningrad
2017 Myšelovka na tri persony (TV film)
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2008 Nirvana
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)
2003 Priťaženije

TV seriály

2018 Kupčino (TV seriál)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Prochodnaja peška (E02)
Čužaja (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Seť (E05)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Ložnaja versija (S03E06)
2015 Babje leto (TV seriál)
Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Policejskij učastok (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Razobščenije (S01E17)
Očeň složnyj děň (S01E14)
Trudnosti karernogo rosta (S01E11)
další epizody (6)
Čuma (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
2014 Cholodnyj rasčet (TV seriál)
Ladoga (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
2013 Kulinar 2 (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Prikaz (S01E06)
Šef (TV seriál)
Konflikt (S02E04)
PPS (TV seriál)
Bomba (S02E02)
Doznavatěl (TV seriál)
Užin (S02E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Česť mundira (S13E06)
2012 Bezdna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mjortvaja voda (S07E14)
2011 Beglec (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Propala sobaka (S01E05)
Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Echo vojny (S04E16)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Narjad (S04E25)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnyje igruški (S03E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Potrošitěli (S10E17)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Porožnij rejs (S01E08)
2007 Gončije (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Chromoj čert (S02E08)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Proverka na všivosť (S01E07)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačij promysel (S05E15)
Lochotron (S05E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky