foto

Vadim Frančuk

  • nar. 10.6.1980 (40 let)
    Elkhotovo, Severo-Osetinskaya ASSR, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zamok
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2008 Nirvana
Zpátky na frontě
2007 Ljubov pod nadzorom (TV film)
2006 Travesti
Žesť

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
S Novym Godom (S01E14)
Něvskij (TV seriál)
Zapadňa (S03E16)
Obščag (S03E14)
Musor (S03E12)
další epizody (4)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Staroje dělo (S16E17)
2015 Pitěr-Moskva (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Mama Ljuba (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tolko raz v godu (S14E08)
2013 Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Opasnyje kanikuly (S01E03)
Pepel (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Bejker Strit, 221b (E01)
PPS (TV seriál)
Bomba (S02E02)
Šaman (TV seriál)
Dantist (S02E10)
Něvesty (S02E08)
Vypusknicy (S02E07)
další epizody (6)
Doznavatěl (TV seriál)
Těrminal (S02E18)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Ošibka (S02E04)
2011 Robinzon (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Kopejka (S01E05)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Trudnosti perevoda (S02E02)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Banda (S06E01)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Brilliant (E04)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Smerť po tělefonu (S03E08)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Kollekcioněry (S08E04)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Intsiděnt na trasse (S01E01)
Gaišniki (TV seriál)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Katěrina (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Minzdrav predupreždajet… (S08E13)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sektor obstrela (S01E06)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Familnyje dragocennosti (S05E01)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň vsech durakov (S05E07)
2001 Rostov-papa (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky