foto

Gillian Gilbert

  • nar. 27.1.1961 (59 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Cracker (TV film)

TV seriály

2006 Goldplated (TV seriál)
1997 Šest v tom (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 New Order: Decades (TV film)
2006 Joy Division: Under Review - a.z.
2001 New Order 3 16 (koncert)
1993 New Order Story

Video kompilace

2005 New Order - A Collection (video kompilace)

Host

TV pořady

2009 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky