foto

Jana Kulendová

  • nar. 1957
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Bumerang (TV film)
Pavučina
1982 Neúplné zatmění
1976 Smrt mouchy
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně
1973 Údolí krásných žab

TV seriály

1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1985 Třetí patro (TV seriál)
1984 Sanitka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace