foto

Thomas Glud

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Čtyři děti a jeden otec V
2010 Čtyři děti a jeden otec IV
2009 Julefrokosten
2008 Čtyři děti a jeden otec III - Zpátky doma
2006 Čtyři děti a jeden otec II
2005 Čtyři děti a jeden otec

TV seriály

2020 Hånd i Hånd (TV seriál)
Store beslutninger (S02E08)
Nyt håb (S02E07)
Familieturen (S02E06)
další epizody (8)
2018 Hånd i Hånd (TV seriál)
Drømmehuset (S01E08)
Utroskab (S01E07)
Jul (S01E06)
další epizody (8)
2009 Kristian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky