foto

Georg Jacoby

  • nar. 23.7.1883
    Mohuč, Německá říše
  • zem. 21.2.1964 (80 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1960 Bomben auf Monte Carlo
Pension Schöller
1959 Nacht vor der Premiere, Die
1958 Bühne frei für Marika
1957 Familie Schimek
Nachts im grünen Kakadu
1956 Die wilde Auguste
Ich und meine Schwiegersöhne
Zu Befehl, Frau Feldwebel
1955 Drei Mädels vom Rhein
Drei Tage Mittelarrest
Gestatten, mein Name ist Cox
1953 Geschiedene Frau, Die
Hurra - ein Junge!
Maske in Blau
1952 Pension Schöller
1951 Das Herz einer Frau
Die Csardasfürstin
Jaro na ledě
Sensation in San Remo
1950 Das Kind der Donau
1944 Žena mých snů
1943 Manželka
1941 Frauen sind doch bessere Diplomaten
Tanec s císařem
1940 Kora Terry
1939 Láska ze všech největší
Opona padá
1938 Bylo to v noci májové....
Velký poplach
1937 Gasparone, veselý dobrodruh
Husaren heraus
Korunní svědkyně
Spiel auf der Tenne
Und du mein Schatz fährst mit
1936 Horká krev
Žebravý student
1935 Ehestreik
Poručík Bobby, čertův chlapík
Warum lügt Fräulein Käthe?
1934 Besuch am Abend
Der Kühne Schwimmer
Der Polizeibericht meldet
Die Czardasfürstin
Děvče víří světem
Hochzeit am 13.
Liebe und Zahnweh
Láska u carského dvora
Princesse Czardas
Vídeňské povídky
1933 Das 13. Weltwunder
Der streitbare Herr Kickel
Die Wette
Ideale Wohnung, Eine
Ist mein Mann nicht fabelhaft?
Moral und Liebe
Sag' mir, wer Du bist
Smaragdový náhrdelník
Zwei im Sonnenschein
1932 Ja, treu ist die Soldatenliebe
Liebe in Uniform
Melodie lásky
1931 Der verjüngte Adolar
Die Blumenfrau von Lindenau
Die spanische Fliege
Hurra - ein Junge!
Kadetten
Strohwitwer
1930 1000 Worte deutsch
Der keusche Josef
Die Lindenwirtin
Geld auf der Straße
Pension Schöller
Witwenball, Der
1929 Frauen am Abgrund
Indizienbeweis
Meineid - Ein Paragraph, der Menschen tötet
Mutterliebe
1928 Die Wochenendbraut
The Physician
1927 Die Frau ohne Namen - 1. Teil
Die Frau ohne Namen - 2. Teil
Die Insel der verbotenen Küsse
The Fake
1926 Das Gasthaus zur Ehe
Der Ritt in die Sonne
Der Stolz der Kompagnie
Dumme August des Zirkus Romanelli, Der
1925 Der Hahn im Korb
Husarenfieber
1924 Muß die Frau Mutter werden?
1923 Das Paradies im Schnee
Takoví jsou muži
1922 Der große Wurf
Last Payment, The
Seine Exzellenz von Madagaskar. 1. Das Mädchen aus der Fremde
Seine Exzellenz von Madagaskar. 2. Stubbs, der Detektiv
1921 Der Mann ohne Namen - 1. Der Millionendieb
Der Mann ohne Namen - 2. Der Kaiser der Sahara
Der Mann ohne Namen - 4. Die goldene Flut
Der Mann ohne Namen - 5. Der Mann mit den eisernen Nerven
Der Mann ohne Namen - 6. Der Sprung über den Schatten
Der Mann ohne Namen - 7. Gelbe Bestien
1920 Indische Rache
1919 Aberglaube
De Profundis
Keimendes Leben, Teil 2
Komtesse Doddy
Kreuzigt sie!
Moral und Sinnlichkeit
Vendetta
1918 Keimendes Leben, Teil 1
Licht entgegen, Dem
1917 Der feldgraue Groschen
1916 Die Mission der Gräfin Cerutti
Ein toller Einfall
Ein tolles Mädchen
Schwarze Moritz, Der

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace