foto

Karola Meeder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Mit der Tür ins Haus (TV film)
2018 Léto v Oxfordu (TV film)
2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
Osudové léto v Praze (TV film)
2016 Endstation Glück (TV film)
2015 Léto u Mazurských jezer (TV film)
Léto v Burgenlandu (TV film)
2014 Léto v Amsterdamu (TV film)
2013 Die Kinder meiner Tochter (TV film)
2012 Loď snů - Bali (TV film)
2011 Engel der Gerechtigkeit (TV film)
2010 Loď snů - Panama (TV film)
M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod: Krim-Kongo (TV film)
Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Plavba snů: Las Vegas (TV film)
2009 Loď snů - Emiráty (TV film)
Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
Plavba snů: Zambie (TV film)
2008 Inga Lindström: Láska v Sandbergenu (TV film)
Inga Lindström: Svatba v Hardingsholmu (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Chile (TV film)
2007 Inga Lindström: Kde láska končí a začíná (TV film)
Naše farma v Irsku: Nové časy (TV film)
2006 Inga Lindströmová: Mraky nad Sommarholmem
2005 Loď snů - Vancouver (TV film)
Moře lásky: Léto na ostrově (TV film)
2004 Geheimnis der Karibik (TV film)
Loď snů - Sri Lanka (TV film)
Moře lásky: Farma u jezera (TV film)
Moře lásky: Návrat ztracené dcery (TV film)
Moře lásky: Vytoužený Marielund (TV film)
2003 Auch Erben will gelernt sein (TV film)
2001 Loď snů - Bermudy (TV film)
2000 Das Traumschiff - Olympia 2000 (TV film)
1999 Der arabische Prinz (TV film)
Sokyně v lásce (TV film)
1998 Jedes Ende ist ein neuer Anfang (TV film)
Titus und der Fluch der Diamanten (TV film)
1997 Hodina rozhodnutí (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zbloudilá srdce (TV film)
1996 Das Traumschiff - Singapur (TV film)

TV seriály

2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Plavba snů (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
1994 Florida Lady (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace