foto

Consuelo Duval

  • nar. 11.1.1969 (50 let)
    Parral, Chihuahua, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 31 días
2001 Serafín: La película
1992 Comando terrorista
1991 Amor y venganza
1988 Pero sigo siendo el rey

TV seriály

2005 La Madrastra (TV seriál) - a.z.
2002 Familia P. Luche, La (TV seriál)
XHDRbZ (TV seriál)
1999 Serafín (TV seriál)
1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
Právo na lásku (TV seriál) - herec, a.z.
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1997 Sin ti (TV seriál)
1996 Confidente de secundaria (TV seriál)
Te sigo amando (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
1993 Secretas intenciones, Las (TV seriál)
1991 Muchachitas (TV seriál)
1990 Yo compro esa mujer (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Dokumentární

2007 Zapatistas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky