foto

Jordi Cadellans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tocats pel foc
2015 Formas de jugar
2008 Stevie (TV film)
2007 Mejor de mí, Lo
2002 Hoy x ti mañana x mí
1996 El dominio de los sentidos

TV seriály

2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Homicidios (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2009 23-F: El día más difícil del Rey (TV seriál)
Los Exitosos Pells (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Fuera de lugar (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Como el perro y el gato (TV seriál)
Círculo rojo (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Capital (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1999 Plats bruts (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky