foto

Thomas von Kreisler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Utta Danella: Láska mezi lekníny (TV film)

TV seriály

2018 Sankt Maik (TV seriál)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2009 4 Singles (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kalte Tod (S09E15)
Der große Augenblick (S09E14)
2008 Maja (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
Paare (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)

Dokumentární

2012 Deutschland von oben
2004 Operace Sunrise (TV film)
2003 Willy Brandt - Eine Jahrhundertgestalt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky