foto

Eliane Giardini

  • nar. 20.10.1953 (67 let)
    Sorocaba, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ztracená mezi vzpomínkami
2017 A Fera na Selva
2016 Um Homem Só
2004 Olga
2001 Uma Vida em Segredo
1985 Jogo Duro

TV seriály

2019 Órfãos da Terra (TV seriál)
2013 Amor à Vida (TV seriál)
2012 Avenida Brasil (TV seriál)
2009 Caminho das Índias (TV seriál)
2007 Eterna Magia (TV seriál)
2006 Cobras & Lagartos (TV seriál)
JK (TV seriál)
2004 Um Só Coraçăo (TV seriál)
2003 Casa das Sete Mulheres, A (TV seriál)
2001 Clone, O (TV seriál)
Maias, Os (TV seriál)
Os Normais (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
1999 Andando Nas Nuvens (TV seriál)
1998 Hurikán jménem Hilda (TV seriál)
Torre de Babel (TV seriál)
1997 Indomada, A (TV seriál)
O Amor Está no Ar (TV seriál)
1996 Sai de Baixo (TV seriál)
1995 Explode Coração (TV seriál)
Irmãos Coragem (TV seriál)
1994 Incidente em Antares (TV seriál)
1993 Renascer (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1991 Felicidade (TV seriál)
1990 Desejo (TV seriál)
1982 Campeão (TV seriál)
Ninho da Serpente (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 A Fera na Selva

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 A Fera na Selva

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky