foto

Brian Kirk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Max Steel: Bio Crisis
2007 Max Steel: Dark Rival
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 Labor Pains

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Going Mobile (S17E03)
Into the Light (S17E02)
Out of the Darkness (S17E01)
další epizody (17)
2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
What Child Is This? (S16E10)
Tailing Angie (S16E09)
Friendly Fire (S16E08)
další epizody (24)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Poetická spravedlnost (S03E24)
Do králičí nory (S03E23)
K.O. (S03E22)
další epizody (15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojitý zásah (S15E10)
Ať chcete nebo ne (S15E09)
Hlasy (S15E08)
další epizody (24)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Závodiště (S03E09)
Hudba pro mé uši (S03E08)
Psanci (S03E07)
další epizody (22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svazující pouto (S14E10)
Zaplať a hraj (S14E09)
Nepřátelský bojovník (S14E08)
další epizody (23)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E11)
Billy a kluk (S02E10)
Temná hodina (S02E09)
další epizody (24)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kolo osudu (S13E11)
Pokrevní bratři (S13E10)
Den u soudu (S13E09)
další epizody (25)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ukradené hrdinství (S01E10)
Hon na duchy (S01E09)
Láska bolí (S01E08)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravidla domu (S12E10)
Na zemi (S12E09)
Semper Fortis (S12E08)
další epizody (23)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Epidemie (S11E11)
Ďábelská trojice (S11E10)
Instinkt (S11E09)
další epizody (25)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Radši se měj na pozoru (S10E10)
Ďábelská trojka (S10E09)
Zmizelá (S10E08)
další epizody (23)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dědic (S09E11)
Otcovy hříchy (S09E10)
Nezvěstná, druhá část (S09E09)
další epizody (25)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešný svědek (S08E10)
Cizí nepřítel, část druhá (S08E09)
Cizí nepřítel, část první (S08E08)
další epizody (24)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Víra (S07E10)
Dětská hra (S07E09)
Bez proudu (S07E08)
další epizody (24)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tichá noc (S06E11)
Autonehoda (S06E10)
Dýka v zádech (S06E09)
další epizody (19)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tělesný trest (S05E10)
Ztráty a nálezy (S05E09)
Určený cíl (S05E08)
další epizody (23)
2006 Heist (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Auto zabiják (S04E11)
Uzenáč (S04E10)
Zlobivá sestra (S04E09)
další epizody (24)
2005 Life on a Stick (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Modelové chování (S03E11)
Zelenáč (S03E10)
Past (S03E09)
další epizody (11)
2004 Listen Up (TV seriál)
2003 Lucky (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kletba (S01E05)
Mořský vlk (S01E03)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)

Dokumentární

1988 P.O.V. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky