foto

Patrick O'Connell

  • nar. 29.1.1934
    Dublin, Irsko
  • zem. 10.8.2017 (83 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Nanou
1985 The Shooting Party
1983 Útěky z dětství
1982 Spaghetti House
1979 Lidský faktor
1972 The Ragman's Daughter
1970 Cromwell
Zlom
1965 The Liquidator
1962 They Hanged My Saintly Billy

TV seriály

1995 Dangerfield (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Flying Lady (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 We'll Meet Again (TV seriál)
1980 The Squad (TV seriál)
1979 Kids (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Mind Your Language (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
The Time and the Place (E06)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Big Spender, The (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Marriage Lines (TV seriál)
1960 The Odd Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1994 Nekonečné léto 2

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky