foto

Viktor Šubin

  • nar. 30.9.1945
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 7.7.2010 (64 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Zoluška v sapogach (TV film)
2000 Sočinuški
1990 Gruz 300
V polose priboja
1986 Zával
1985 Proščanije slavjanki
1983 Semjon Děžňov
1982 Najti i obezvrediť

TV seriály

2007 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S10E10)
Episode 9 (S10E09)
Episode 6 (S10E06)
další epizody (5)
2004 Mangust (TV seriál)
Děň zdorovja (S02E11)
Agentstvo (TV seriál)
Na novom mestě (S02E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Razboj na Fontanke. Časť 2 (S06E14)
Razboj na Fontanke. Časť 1 (S06E13)
2000 Vovočka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky