foto

Denis Zajcev

  • nar. 1.5.1975 (44 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špion №1
1995 Zimňaja višňa 3 (TV film)
1992 Běsy
1987 Piter Pen (TV film)
1985 Gum-gam
1984 Ryžij, čestnyj, vljubljonnyj (TV film)
1983 Priključenija maleňkogo Muka (TV film)

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Evakuacija (E10)
2016 Šef (TV seriál)
Menšeje zlo (S04E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pozdnij zakaz (S16E15)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
2013 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Zaščita "Krasina" (S04E08)
Doznavatěl (TV seriál)
Reputacija (S02E20)
2012 Provincial (TV seriál)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Specialisty (S08E04)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pocelujev most (S10E08)
2006 Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
2003 Čisto po žizni (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky