foto

Stuart Nichol

  • nar. 10.2.1908
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 30.8.1991 (83 let)
    Denville Hall, Northwood, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Leaving Lily
1974 Thriller - drsný film
1969 Stalo se v Southportu
1957 High Tide at Noon
Kill Me Tomorrow
1955 The Hornet's Nest
1953 Johnny on the Run
1952 Procházka v osm hodin
1951 Není cesty v oblacích
1948 Macbeth

TV seriály

1972 Clouds of Witness (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1958 Quatermass and the Pit (TV seriál)
1957 The Army Game (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 Teckman Biography, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky