foto

Igor Kačajev

  • nar. 23.8.1969 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poslednij geroj (TV film)
2007 Belaja strela (TV film)
2006 Travesti
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)

TV seriály

2020 Zapiski otěljera #Gelvetcija (TV seriál)
2019 Lichač (TV seriál)
2018 Realizacija (TV seriál)
Vyžžennaja zemlja (S01E03)
2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Poslednij svidětěl (S01E02)
Vysokije stavki (TV seriál)
Šuler (S01E05)
Žalosť (S01E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
2014 Professional (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Igra bez pravil (S01E10)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Patriot (S02E19)
2013 Šef (TV seriál)
Gruz (S02E08)
Šaman (TV seriál)
Něvesty (S02E08)
Doznavatěl (TV seriál)
Parkovka (S02E13)
2012 Predatěl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Prikaz vypolněn (S07E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Letitě, golubi! (S12E25)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Soňka - zolotyje ruki (S01E03)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Podljodnyj lov (S01E01)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Odinočnyj vystrel (S06E22)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky