foto

Gladys Boot

  • nar. 28.3.1890
    Darlington, County Durham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.10.1964 (74 let)
    Chelsea, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Cikánka a gentleman
Harry Black and the Tiger
1957 Murder Reported
1954 Milionová bankovka
1953 The Case of Dr. Ambrose (TV film)
1949 Chiltern Hundreds, The
The Blue Lagoon

TV seriály

1963 Maupassant (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1958 Leave It to Todhunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
H.M. Tennent Globe Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky