foto

Edmond Bennett

  • nar. 14.8.1921
    Haydock, Merseyside, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.8.1986 (65 let)
    Camden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Clue of the Twisted Candle, The

TV seriály

1982 Nancy Astor (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
1976 Our Mutual Friend (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Six (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Frontier Drums (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Target Luna (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky