foto

Özgür Polat

  • nar. 6.10.1979 (40 let)
    Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Sarıkamış Çocukları
Sen Kiminle Dans Ediyorsun?
Tahin Pekmez (TV film)
Çalgı Çengi İkimiz
2015 Dügün Dernek 2: Sünnet
2014 Yagmur: Kiyamet Cicegi
2012 Yabancı

TV seriály

2019 Gülperi (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (14)
2018 Adı: Zehra (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
Gülperi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 İçimdeki Fırtına (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Kara Ekmek (TV seriál)
2014 Hayat Yolunda (TV seriál)
2013 Sana Bir Sır Vereceğim (TV seriál)
2012 İşler Güçler (TV seriál)
2011 Ay Tutulması (TV seriál)
Iffet (TV seriál)
Kolej Günlüğü (TV seriál)
Yalancı Bahar (TV seriál)
2009 Ömre Bedel (TV seriál)
2008 Rüzgar (TV seriál)
Son Bahar (TV seriál)
2007 Suç Dosyası (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky