foto

Micah Lyons

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Runners
2019 Hold On
No Man's Land
2015 How to Beat a Bully

TV seriály

2014 My Crazy Ex (TV seriál)
2010 My Generation (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kronika vražd (TV seriál)
2013 Zabil bych pro tebe (TV seriál)
2012 Osudová setkání (TV seriál)
2010 Pachateli na stopě (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Runners
2019 No Man's Land

Producentská filmografie

Filmy

2020 The Runners
2019 No Man's Land

Střihačská filmografie

Filmy

2019 No Man's Land

Host

TV pořady

2015 Hack My Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky