foto

Gints Zilbalodis

  • nar. 1994
    Lotyšsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Daleko
2017 Oasis
2015 Inaudible
2014 Followers
Priorities
2012 Aqua

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Daleko
2017 Oasis
2015 Inaudible
2014 Followers
Priorities
2012 Aqua

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Daleko
2017 Oasis
2015 Inaudible
2014 Followers
Priorities
2012 Aqua

Producentská filmografie

Filmy

2019 Daleko
2017 Oasis
2015 Inaudible
2014 Followers
Priorities
2012 Aqua

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Daleko
2017 Oasis
2015 Inaudible
2014 Followers
Priorities
2012 Aqua

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Daleko

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky