foto

Liliana Escobar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Gringo Wedding

TV seriály

2019 La Gloria de Lucho (TV seriál)
2018 Prcek (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
2012 Rafael Orozco, El Ídolo (TV seriál)
2011 El Secretario (TV seriál)
2010 Chepe Fortuna (TV seriál)
2008 Píseň lásky (TV seriál)
2003 Como Pedro por su casa (TV seriál)
2001 Pedro el escamoso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky