foto

Andrew Chulack

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Mike Birbiglia's Secret Public Journal (TV film)
2007 Dash 4 Cash (TV film)
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
1999 Love American Style (TV film)
1988 Vražedný instinkt (TV film)
1987 Splátka na vraždu (TV film)

TV seriály

2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Feels Tom Slipping Away (S02E12)
2009 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Is a Boat Guy (S02E11)
Gary Gives Sasha His Full Attention (S02E10)
Gary Keeps a Secret (S02E09)
další epizody (19)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Toughens Up Tom (S01E11)
Gary Goes First (S01E10)
Gary Gives Thanks (S01E09)
další epizody (10)
2007 Rodinná válka (TV seriál)
The Graduate (S02E22)
A Bitter Pill to Swallow (S02E21)
The War of the Golds (S02E20)
další epizody (12)
2006 Rodinná válka (TV seriál)
Love Is Blind (S02E10)
Cork Screwed! (S02E09)
Gaza Strip (S02E08)
další epizody (22)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Life on a Stick (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Breaking Up Is Hard to Do (S01E10)
Dave Get Your Gun (S01E09)
The Empire Spanks Back (S01E08)
další epizody (10)
2004 Frasier (TV seriál)
Freudovské sny (S11E14)
2003 Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
That's My Bush! (TV seriál)
Fare Thee Welfare (E08)
Trapped in a Small Environment (E07)
Mom 'E' D.E.A. Arrest (E06)
další epizody (8)
2000 Battery Park (TV seriál)
DAG (TV seriál)
1998 LateLine (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Silent Partner (S01E22)
Veronica's Mole (S01E21)
Veronica's Man in a Suitcase (S01E19)
další epizody (9)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Brotherly Love (S01E09)
Veronica's First Thanksgiving (S01E08)
Veronica's a Doll (S01E07)
další epizody (7)
1996 Something So Right (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1985 Detective in the House (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1984 Jessie (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Portrét, 2. část (S02E22)
Portrét, 1. část (S02E21)
Coach pohřbívá zášť (S02E19)
další epizody (5)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Kde je vůle (S02E12)
Jak ji miluji (S02E10)
Coach trenérem (S02E08)
další epizody (15)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Špión, co přišel na jedno studené (S01E12)
Jeden do knihy (S01E11)
Řetěz neúspěchů (S01E10)
další epizody (12)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Invasion of the Third World Body Snatchers (S02E18)
Some Like It Hot-Wired (S02E15)
Of Mouse and Man (S02E12)
další epizody (4)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Cranky Streets (S02E06)
The Last White Man on East Ferry Avenue (S02E03)
Taxi (TV seriál)
Latka the Playboy (S03E20)
On the Job (2) (S03E19)
On the Job (1) (S03E18)
další epizody (12)

Režijní filmografie

TV seriály

1989 Coach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky