foto

Andrew Chulack

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Mike Birbiglia's Secret Public Journal (TV film)
2007 Dash 4 Cash (TV film)
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
1999 Love American Style (TV film)
1988 Vražedný instinkt (TV film)
1987 Splátka na vraždu (TV film)

TV seriály

2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Feels Tom Slipping Away (S02E12)
2009 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Is a Boat Guy (S02E11)
Gary Gives Sasha His Full Attention (S02E10)
Gary Keeps a Secret (S02E09)
další epizody (19)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Toughens Up Tom (S01E11)
Gary Goes First (S01E10)
Gary Gives Thanks (S01E09)
další epizody (10)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Life on a Stick (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Guess Who's Coming to the Barbecue (S01E04)
High Crimes (S01E03)
I.M. What I.M. (S01E02)
další epizody (4)
2003 Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
That's My Bush! (TV seriál)
2000 Battery Park (TV seriál)
DAG (TV seriál)
1998 LateLine (TV seriál)
1996 Something So Right (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1985 Detective in the House (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1984 Jessie (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1989 Coach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky