foto

Nikita Davydov

  • nar. 25.11.1979 (39 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dueljant

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
2017 Trockij (TV seriál)
2016 Konsultant (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vykup (S03E04)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Semejnyje cennosti (S01E28)
Pod kolpakom (S01E27)
Pod podozrenijem (S01E26)
další epizody (5)
Čuma (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Podvodnyje kamni (S15E05)
2014 Mažor (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Sorvannaja svaďba (E13)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Igra na čužom pole (S08E01)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zolotoj malčik (S02E32)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Igra na vybyvanije (S13E35)
Bumerang (S13E33)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky