foto

Christina Childress

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Origin
2016 Life of Loss
2015 Second Impression
2013 Greenbelt
The Bounceback
2010 Esther's Diary

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Backwards in High Heels (S02E11)
2018 Vida (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Víno mládí (S04E06)
Vražedná práva (TV seriál)
Je mrtvý (S04E09)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Boarding Party (S01E03)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Protisměr (S02E03)
2010 Polda a polda (TV seriál)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
Extended Families (S01E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky