foto

Christina Erbertz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Beutolomäus und die Wunderflöte (TV film)
2006 Beutolomäus kommt zum Weihnachtsmann (TV film)

TV seriály

2007 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV seriál)
Beutolomäus und die Prinzessin (TV seriál)
2005 Beutolomäus sucht den Weihnachtsmann (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky