foto

Carolin van Bergen

  • nar. 27.3.1964
    Berlin, Berlin, Západní Německo
  • zem. 26.10.1990 (26 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Zwiebeln und Butterplätzchen
1986 Segeln macht frei
1982 Schwarz-Rot-Gold - Kaltes Fleisch (TV film)
1976 Ein Mann für Mama (TV film)

TV seriály

1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Eigener Herd ist Goldes wert (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky