foto

Uschi Bour

  • nar. 1950
    Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
1988 Ein Kuckuck im Nest (TV film)
1980 Mein Gott, Willi! (TV film)
1979 Aufwind
1976 Pension Schöller (TV film)
1958 Ihr 106. Geburtstag

TV seriály

1991 Der Hausgeist (TV seriál) - herec, a.z.
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Drei Klumberger, Die (TV seriál)
Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky