foto

Jörg Bräuer

  • nar. 16.5.1939 (80 let)
    Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Wer Kollegen hat, braucht keine Feinde (TV film)

TV seriály

1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál) - herec, a.z.
1994 Unter uns (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
Schloß Pompon Rouge (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky