foto

Wolfgang Bott

  • nar. 4.3.1960 (59 let)
    Bad Kreuznach, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Stubbe - Von Fall zu Fall: Unschuldsengel (TV film)
1983 Das Geräusch rascher Erlösung

TV seriály

2007 Ahornallee (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Richterin Barbara Salesch (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

TV pořady

2001 Das Jugendgericht (TV pořad)
Zwei bei Kallwass (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky