foto

Robert Sharples

  • nar. 2.7.1913
    Bury, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.9.1987 (74 let)
    Camden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1976 Find the Lady
1970 Futtock's End
1968 Howerd's Hour (TV film)
1963 A Matter of Choice
1962 A Prize of Arms
1958 Battle of the V-1
Strange World of Planet X, The
1956 Home and Away
Johnny You're Wanted
Rogue's Yarn
Soho Incident
1955 Where There's a Will

TV seriály

1981 The Search for Alexander the Great (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1971 Dave Allen at Large (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 The Protectors (TV seriál)
1961 The Arthur Askey Show (TV seriál)
1960 Arthur's Treasured Volumes (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1972 Explorers, The (TV seriál)

TV pořady

1968 Gala Variety: The Royal Air Forces Association Jubilee Festival (TV pořad)

Host

TV pořady

1961 Big Night Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky