foto

Ian Stuart Black

  • nar. 21.3.1915
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.10.1997 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 The High Bright Sun
1962 She'll Have to Go - divadelní hra
1958 Long Knife, The
1956 Soho Incident
1953 Limping Man, The
1950 Shadow of the Past

TV seriály

1977 Dossiers: Danger immédiat (TV seriál)
1976 Outsiders, The (TV seriál)
Star Maidens (TV seriál)
1974 Castaway (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Miláček slonů (TV seriál)
1972 Late Night Theatre (TV seriál)
1970 Redgauntlet (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Ransom for a Pretty Girl (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1965 The High Bright Sun - kniha
1959 In the Wake of a Stranger - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky