foto

Birgitta Brensén

  • nar. 18.4.1943 (78 let)
    Örebro, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 První láska mé ženy
2004 Mongolpiparen
1999 Happy End
1998 Smlouva na smrt
1995 Älskar älskar inte
1994 Den vite riddaren (TV film)
Yrrol
1992 Min store tjocke far
1990 Blankt vapen
Honungsvargar
1989 Ženy na střeše

TV seriály

2002 Stora teatern (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1995 En nämndemans död (TV seriál)
1990 Nepřítel nepřítele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky