foto

Pär Ericson

  • nar. 29.12.1941
    Uppsala, Švédsko
  • zem. 3.9.1999 (57 let)
    Malmö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Happy End
1998 Sjunde skottet, Det
1997 Et hjørne af paradis
1994 Den vite riddaren (TV film)
1993 Glädjekällan
Muž na balkóně
Prak
Sunes sommar
1988 Sommarens tolv månader (TV film)
1969 Kameleonterna

TV seriály

1999 Julens hjältar (TV seriál)
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)
1994 Frihetens skugga (TV seriál)
1993 Macklean (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace