foto

Jevgenij Smirnov-Ivanickij

  • nar. 7.8.1973 (46 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Podsolnukh
2019 Vratať galaktiki
2014 Zdrastě, ja vaš papa!
2012 Andrejka (TV film)
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Samyj lučšij film 2
2007 20 cigaret
Boj s těňju 2: Revanš
Rud i Sem

TV seriály

2019 Gorjačaja točka (TV seriál)
Černov (TV seriál)
2018 Bonus (TV seriál)
Zatemnění (TV seriál)
2017 Zakon kamennych džunglej 2 (TV seriál)
2016 Staršaja žena (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Naparnicy (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Puť Komandoora (S02E11)
2014 Legavyj 2 (TV seriál)
Svati (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Korol (S03E19)
Vybiraja storonu (S03E18)
Ment v zakoně (TV seriál)
Cena tabletki (S09E08)
2013 Dělta (TV seriál)
Dězertiry (S01E05)
Ubiť Stalina (TV seriál)
Zemljak (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Smerť zvezdy (S01E07)
Petrovič (TV seriál)
Rokovaja ženščina (E08)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Rassledovanije po družbe (E20)
Lesnik (TV seriál)
Echo vojny (S01E20)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Sto tysjač dlja syna (S01E05)
Smertělnyj piruet (S01E02)
Putějcy (TV seriál)
Platě na vypusknoj (S02E10)
Koněčnaja ostanovka (S02E09)
2009 Dikij (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Opjaněnije (S02E46)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Silovoj variant (S01E02)
Znachar (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Koděx vorovskoj česti (S02E03)
Něnastojaščij polkovnik (S02E02)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky