foto

Ivan Ryžikov

  • nar. 25.8.1974 (45 let)
    Surgut, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Věs etot Džem
2013 Hanba
2009 Gastarbeitr
2007 Begljanki
2005 Mama, ně gorjuj 2
1998 Ně poslať li nam... gonca?
Strana gluchich
1992 Luna Park

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Obyčnaja ženščina (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Karetnikovy (E23)
další epizody (20)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Isčeznuvšaja (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Blizkije kontakty (S01E38)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
2015 Domrabotnica (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Podstava (S09E03)
2013 Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2012 Grač (TV seriál)
Madonna s mladěncem (E04)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Mesť (E05)
Lesnik (TV seriál)
Bonni i Klajd (S02E08)
2011 Lesnik (TV seriál)
Zub za zub (S01E01)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Druzja po smerti (S02E02)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Pjatnickij (E02)
2009 Dikij (TV seriál)
Orděna i medali (S01E12)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Vzroslyje igry (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Gibel Pompei (E26)
Mačecha (TV seriál)
2006 Gonka za sčasťjem (TV seriál)
Klub (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Nědětskij mir (S01E02)
2005 Studěnty (TV seriál)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
Tajnyj znak (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky