foto

José Antonio Ferral

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Amorosos fantasmas
1992 Jefe de vigilancia
1988 El cabaretero y sus golfas
Los Psiquiatras Ardientes
1974 Simon Blanco

TV seriály

2015 Lo imperdonable (TV seriál)
2013 La Tempestad (TV seriál)
2012 Amor bravío (TV seriál)
Un refugio para el amor (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
Mar de amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Los simuladores (TV seriál)
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
2005 Esposa virgen, La (TV seriál)
2004 Rubí (TV seriál)
2003 Alegrijes y rebujos (TV seriál)
Opravdová láska (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
1999 Labyrinty vášně (TV seriál)
Niño que vino del mar, El (TV seriál)
1998 Skrytá vášeň (TV seriál)
Vivo por Elena (TV seriál)
1996 Lazos de amor (TV seriál)
Te sigo amando (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
1994 Vuelo del águila, El (TV seriál)
1990 Mi pequeña Soledad (TV seriál)
Rostro en mi pasado, Un (TV seriál)
1989 Dulce desafío (TV seriál)
1986 Herencia maldita (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1974 Tierra, La (TV seriál)
1973 Hiena, La (TV seriál)
1969 Mi amor por ti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky