foto

Norimasa Fuke

  • nar. 1962
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gozen Džunren no ken
2017 Čúzai keidži: Special (TV film)
2016 Haha no koibito
Otona no ren'ai džidžó
2014 Leaders (TV film)
SP~Keishichou Keigoka 4 (TV film)
2011 Soredemo Hana wa Saiteyuku
2010 Handžiró
2006 Macumoto Seičó Supešaru: Jubi (TV film)
2002 Masuuruhiito
1989 Hagure keidži džundžóha
1987 Haikara-san ga tóru
1984 Čí-čan gomen ne

TV seriály

2019 Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
2018 Himo Men (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
2017 Džújó sankónin tantei (TV seriál)
Okusama wa, toriacukai čúi (TV seriál)
2016 Denšiči toriminičó (TV seriál)
Kamen Rider Amazons (TV seriál)
Kasóken no onna 16 (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
2015 Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Saikjó no futari (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
Suképugóto (TV seriál)
2014 Fujó no hito (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
2013 Rimitto (TV seriál)
Rígaru hai 2 (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 Curukame džosan'in (TV seriál)
2009 Sagishi Ririko (TV seriál)
Samurai sentai Shinkenjâ (TV seriál)
Sono Otoko, Fuku-Shocho 3 (TV seriál)
2007 Surónin Cukikage Hjógo (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Kekkon Dekinai Otoko (TV seriál)
Kómjó ga cudži (TV seriál)
Nogaremono Orin (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
2005 Fuyu no Rinbu (TV seriál)
Risou no Seikatsu (TV seriál)
2004 Sukai hai (TV seriál)
2003 Lion sensei (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2000 Haččóbori no šičinin (TV seriál)
1998 Kenkaku šóbai (TV seriál)
Tabuloido (TV seriál)
Tokugawa Jošinobu (TV seriál)
1995 Bokura ni Ai wo! (TV seriál)
1992 Ai wa Doda (TV seriál)
Nobunaga (TV seriál)
Waru (TV seriál)
1991 Tókjó rabu sutorí (TV seriál)
1989 Katte ni šiagare hej! Brother (TV seriál)
1983 Ošin (TV seriál)
Tokugawa Iejasu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace