foto

Bertil Duroj

  • nar. 20.11.1893
    Tveta, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 15.6.1967 (73 let)
    Solna, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1959 Raggare!
1957 Värmlänningarna
1956 Kalle Stropp, Grodan Boll och deras vänner
1954 Åsa-Nisse på hal is
1953 Fartfeber
Åsa-Nisse på semester
1952 Flottare med färg
Åsa-Nisse på nya äventyr
1950 Kanske en gentleman
Åsa-Nisse på jaktstigen
1949 Kronblom kommer till stan
Åsa-Nisse
1948 Loffe på luffen
1947 Bruden kom genom taket
Harald Handfaste
Kvarterets olycksfågel
Nattvaktens hustru
Två kvinnor
1946 Bröder emellan
Eviga länkar
Peggy på vift
Rötägg
1945 Den allvarsamma leken
En förtjusande fröken
Gomorron Bill!
I som här inträden...
Maria på Kvarngården
Sextetten Karlsson
Sten Stensson kommer till stan
Sussie
Svarta rosor
1944 Boj na severu
Och alla dessa kvinnor
Räkna de lyckliga stunderna blott
Rännstensungar
Tragická sonáta
Örnungar
1943 Anna Lans
Bratrova žena
En fånge har rymt
Fångad av en röst
Herre med portfölj
Hon trodde det var han
I brist på bevis
Král smíchu
Livet måste levas
Som du vill ha mej
Som fallen från skyarna
Tåg 56
Ungt blod
1942 Doktor Glas
Farliga vägar
Gula kliniken
Halta Lottas krog
I gult och blått
Man glömmer ingenting
Morgondagens melodi
Olycksfågeln nr 13
Ta hand om Ulla
Tre glada tokar
Tre skojiga skojare
Ungdom i bojor
1941 Bara en kvinna
Det sägs på stan
En man för mycket
Fransson den förskräcklige
Hem från Babylon
Hemtrevnad i kasern
I paradis...
Nygifta
Söderpojkar
Tänk, om jag gifter mig med prästen
Uppåt igen
1940 Alle man på post
Beredskapspojkar
Karusellen går ... : Ett lustspel om tivolifolk
Kronans käcka gossar
Åh, en så'n advokat
1939 Adolf i eld och lågor
Melodin från Gamla Stan
Mot nya tider
1938 Adolf klarar skivan
På kryss med Albertina
Sigge Nilsson och jag
1937 Bleka greven
Mamma gifter sig
1936 Alla tiders Karlsson
Bombi Bitt och jag
Janssons frestelse
Skeppsbrutne Max
1934 En bröllopsnatt på Stjärnehov
1933 Kärleksexpressen
Tystnadens hus
1932 Bröderna Östermans huskors
Två hjärtan och en skuta
1931 Kärlek och landstorm
1928 Stormens barn
1924 Flickan från paradiset
1923 Andersson, Pettersson och Lundström
En rackarunge
1921 Vozka smrti

Herecká filmografie

Filmy

1923 En rackarunge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky