foto

Bernadette Milnes

  • nar. 1.4.1930
    Doncaster, South Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.12.2012 (82 let)
    Sheringham, Norfolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Jack Rozparovač (TV film)
1980 Sloní muž
1965 Mother Goose (TV film)
1963 The Yellow Teddy Bears
1961 Highway to Battle
Man Who Couldn't Walk
1959 Cover Girl Killer
1956 Stars in Your Eyes
The Gelignite Gang

TV seriály

1990 She-Wolf of London (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
The Fear (TV seriál)
1986 Prospects (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1981 That's My Boy (TV seriál)
1977 Rosie (TV seriál)
1976 Murder (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
1972 Villains (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
1970 Sinners, The (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Dustbinmen, The (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Ukridge (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Hancock's (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Citadel, The (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Private Investigator (TV seriál)
1957 The Army Game (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Tales from Soho (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky