foto

Daniil Lebeděv-Žakov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šagal i Malevič

TV seriály

2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Dno (E11)
2015 Družina (TV seriál)
Suďba prestola. Časť 2 (E08)
Suďba prestola. Časť 1 (E07)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Seďmaja runa (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Odin v pole voin (S01E11)
Prikaz (S01E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dorogaja žena (S13E10)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Něždannaja vstreča (S06E12)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Po starym sčetam (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky