foto

Brianna Gonzalez-Bonacci

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 A Miracle in Spanish Harlem

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
Já taky (S07E07)
Minority deport (S07E05)
Začátek konce (S07E01)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Stav dělohy (S06E06)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Štěnice postelní (S03E02)
Den matek (S03E01)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Slepice (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky