foto

Ljubov Učajeva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rol
2011 Suchodol
2009 Bláznivá pomoc
2007 Prosté věci
1989 Brodjačij avtobus
1986 Tichoje sledstvije

TV seriály

2013 Major policii (TV seriál)
2012 Mať-i-mačecha (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Mesť (S01E06)
2011 Beglec (TV seriál)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)
Jagdkomanda: Časť 2 (S01E02)
Jagdkomanda: Časť 1 (S01E01)
Litějnyj (TV seriál)
Posledňaja stavka (S04E08)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Puť meča (S09E29)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Obraz vraga (S03E02)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Išči děňgi (S01E02)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Domovoj (S03E16)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čestnoje pioněrskoje (S02E21)
Dama s sobakoj (S02E08)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tancy na ldu (S01E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky