foto

Jarrett Sleeper

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Villisca
2015 Bob Thunder: Internet Assassin
2012 A Dark Plan (TV film)
2008 Puberťáci milují sex
2006 Horší už to nebude
2004 Boricua

TV seriály

2019 Welcome To Daisyland (TV seriál)
2015 Aquarius (TV seriál)
Oscar's Hotel for Fantastical Creatures (TV seriál)
2012 MyMusic (TV seriál)
Život pod cenou (TV seriál)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
Last Moments of Relationships (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Grace (S02E02)
Sladký život na palubě (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 BlackBoxTV (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Your Grammar Sucks (TV seriál)

TV pořady

2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky